Om oss

Vi på Jacob Isacssons Gräv & Mark AB utför alla slags markarbeten i Örebro plus dräneringar. Välkomna att be om kostnadsfri offert, oberoende vad ni behöver när det kommer till markarbeten eller dräneringar. Det är lätt att kontakta oss, vi svarar så snart vi bara kan på alla era frågor som ni kan ha när det kommer till just era arbetsprojekt.

I Örebro vänder vi oss både andra företag, kommunen och privatpersoner. Alla privatpersoner har möjlighet att dra av på ROT-avdraget för att minska arbetskostnaderna. Vi tar hand om det åt alla våra kunder och drar av kostnaden på slutfaktura.

På vårt företag har vi lång erfarenhet och kompetent personal som vet hur de både ska handskas med våra maskiner och kan allt regelverk som kringgärdar vårt arbete. Anlita oss – vi ordnar det du behöver.

Vi har en stor maskinpark

När du anlitar oss för dränering eller markarbete i Örebro anpassar vi vårr arbete efter era önskemål och behov. Behöver du en dränering, schaktning, gräva för att lägga avloppsrör, lägga en husgrund, stensättning eller för kommande planteringar?

Vi har alla stora maskiner som krävs för ett sådant arbete. När arbetet är gjort transporterar vi bort all jord och avfall som kan uppstå i samband med markarbeten.

Är det så att det finns befintlig bebyggelse där vi arbetar, ser vi till att alltid planera arbetet noggrant innan det utförs. Vi gräver och arbetar även på små ytor. Eftersom vi vänder oss till privatpersoner, tar vi alltid hänsyn till intilliggande byggnader och bilar som kan finnas på platsen vi arbetar på.

Hjärtligt välkomna att begära offert av oss!